Lirik Lagu Nella Kharisma - Vespa Opo Ninja


Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta
Ternyata ada yang punya
Roso tresno kui dudu amergo bondo
Sayang lan gemathi ngalahke cacahe rodo

syalalala.. u.. uuu.. ( 4x )

Sayang rungokno suarane atiku
Wis keabcut kedanan awakmu
Senajan akeh lanangkan sing nyedaki
Nanging ati iki wis terkunci

Bola bali aku diiming - imingi bondo
Dikiro gampang digodho

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta
Ternyata ada yang punya
Roso tresno kui dudu amergo bondo
Sayang lan gemathi ngalahke cacahe rodo

syalalala.. u.. uuu.. ( 4x )

Ojo mbok kiro kabeh wong wedok kui gampangan
Mbok gowo rono rene koyo kimchil murahan
Atine menungkso ora biso dipeksakke
Dilakoni kathi pilihane dewe - dewe

Koe arep ngreyen motor ninja sakkarepmu
Uripmu njagakke warisan wong tuomu
Jangan samakan aku seperti yang lainnya
Senajan gur numpak vespa nanging tetep dicinta

Bola bali aku diiming - imingi bondo
Dikiro gampang digodho

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta
Ternyata ada yang punya
Roso tresno kui dudu amergo bondo ( hake hake- hake hake )
Sayang lan gemathi ngalahke cacahe rodo

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa
Tiwas jatuh cinta
Ternyata ada yang punya
Roso tresno kui dudu amergo bondo ( hake hake- hake hake )
Sayang lan gemathi ngalahke cacahe rodo

syalalala.. u.. uuu.. ( 4x )


0 Comments