Lirik Lagu Nella Kharisma - Kimcil Kepolen


Pancene koe pabu, nuruti ibumu
Jare nek ra ninja, raoleh dicinta
Opo koyo ngene, susahe wonge kere
Ameh nyandeng tresno, kalah karo bondo

Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah, nek aku tresno koe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe, koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kui ora becik
Mergo saiki tresno enenge gur bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu, nuruti ibumu
Jare nekra ninja, raoleh dicinta
Opo koyo ngene, susahe wonge kere
Ameh nyandeng tresno, kalah karo bondo

Pisan pido aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng buriku
Koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jarene nek ra Fu, koe ora I love you
Jaremu nek ra Ninja, koe ora cinta
Nanging pie meneh, aku wong ra due
Kalah bondo menang rupo kui saklawase

Pancene koe pabu, nuruti ibumu
Jare nekra ninja, raoleh dicinta
Opo koyo ngene, susahe wonge kere
Ameh nyandeng tresno, kalah karo bondo

Yo nek koe raiso, nrimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondo kui ciri khase
Pancen koe konco, ning atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wis rabetah ngrasakke sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso biso nek koe oraiso
Atiku wis rakuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu, nuruti ibumu
Jare nekra ninja, raoleh dicinta
Opo koyo ngene, susahe wonge kere
Ameh nyandeng tresno, kalah karo bondo ( 2x ) 

1 Comments:

This comment has been removed by a blog administrator.