Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon

Lirik Lagu Pendhoza - Pokemon

Mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Sejatine aku isih tresno awakmu
Tak akoni pancene aku sing kleru
Ojo lungo kang mas pancen aku sing salah

Cukup semene wae anggonku ngerasakke
Ngrasakke sliramu sing malah soyo nyepelekke
Jare tresno aku lakokaku mbok sio sio
Polah sakpenakmu gawe atiku tambah gelo

Kangmas udu maksudku gawe gelo atimu
Iki pancen salahku aku sing ninggal awakmu
Netes eluh iki mergo kangen karo koe
Opo koe ngerasakke opo sing tak rasakke

Duh dek aku wis lali
Nyambung katresnan ro koe aku wis ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sori aku ora sudi..
Duh dek aku wis loro
Tak ikhlasno mergo atiku wis gelo
Timbang aku gejeron
Mendingan aku moveon
Pokemon Pokoke Move On

Ati iki isih tresno marang sliramu
Jembarno pangapuramu kanggo awakku
Snajan dirimu bacut cidro lan gejeron
Kangmas bebalio neng aku ning koe ojo move on

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan
Anggonku ngerasakke koyo uwong edan
Saben bengi nyawang fotomu dadi kelingan
Nalikane aku ro koe foto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwis ngapusi
Salahmu dewe mergo koe sing njalari
Pancen salah takakoni aku salah
Wis gawe loro wis gawe uripku bubrah

Duh dek aku wis lali
Nyambung katresnan ro koe aku wis ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sori aku ora sudi..
Duh dek aku wis loro
Tak ikhlasno mergo atiku wis gelo
Timbang aku gejeron
Mendingan aku moveon
Pokemon Pokoke Move On                                     ( 2x )

Play Music =


0 Comments