Lirik Lagu Pendhoza - Mending Pedot

Lirik Lagu Pendhoza - Mending Pedot

Janji janji janji marang awakku
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
Nanging opo awak iki, isih tresno stengah mati

Aduh puyeng sirah iki mubeng rakaruan
Mikirke koe cah ayu sing gawe pikiran
Ning ngopo kok koyo ngene
Mbendino tok sepelekke
Opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
Opo uwis lali koe ki sing tak enteni
Nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
Mung ngelarani ati, pasrah karo sang ilahi

Uwis cukup cukup cukup anggonmu le sandirworo
Nek pancen ratresno tresno luih becik koe lungo
Raiso tepo sliro, gawe atiku nelongso
Mending pedot wae golek tresno sing liane

Aku trimo pedot senajan rasane abot
Wis bacut kuciwo among gawe aku loro
Aku wis rabiso neruske dalane crito
Marang koe cah ayu mergo janji palsumu
Wis cukup semene anggonku nyanding awakmu
Snajan roso tresno isih ono mring sliramu
Saiki koe lungo seko adohe mripatku
Aku kudu kuat senajan pisahan roawakmu

Ibarate tibo tasih ketiban ondo
Wis loro tambah disio sio
Opo koe kui wis ora mikir
Timbang ngrasakke tresnomu aku trimo sumngkir

Janji janji janji marang awakku
Nyatane mung palsu palsu seko lambemu
Sakjane aku ngerti koe kui mung ngapusi
Nanging opo awak iki, isih tresno stengah mati

Uwis cukup cukup cukup anggonmu le sandirworo
Nek pancen ratresno tresno luih becik koe lungo
Raiso tepo sliro, gawe atiku nelongso
Mending pedot wae golek tresno sing liane

Play Music =


0 Comments