Lirik Lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza - Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggonku le ngenteni koe
Wis ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep raono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungoku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk koe ojo keloro loro
Dek tresnaku mung siji koe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati raono wanito lio

Koe rasah sok mutusi 
Aku ra neng ngendi-ngendi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurani awakku ratau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora due wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Koe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno laguku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatmu atimu
Wis dadi kahanan aku lungo adoh paranmu
Ora bakal gawe dranyaning wedokan liane

Dek lungoku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk koe ojo keloro loro
Dek tresnaku mung siji koe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati raono wanito lio

Ojo keloro-loro lungaku rateges cidro
Nganti mikir aku wis ora tresno
Yomung koe sing tansah ono ning jero dodo
Raono tresno lino mergo aku tansah setyo
Kudu percoyo trsnoku mung siji koe
Wani sumpah mati raono sing liane
Janjiku tak buktekke oramung ojo lambe
Tunggunen baliku bebrayan saklawase

Dek lungoku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk koe ojo keloro loro
Dek tresnaku mung siji koe
Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati raono wanito lio

Koe rasah sok mutusi
Aku ra neng ngendi-ngendi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yomung lewat bbm'an
Kadang sinyal angel mung dadi penghalang
Ningyo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Mergo tresno kui mestine yo akeh pacoban
Sing tak jaluk koe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sakjembare laut samudro
Koe kudu ngerti aku iki mung Cah Kerjo

Mas.. pancen kui karepmu
Aku yomung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas.. nadyan koe lungo kerjo
Sing tak jaluk koe tetep setyo
Ojo nganti kegodo wanito lio

Sabaro Aku yo mung Cah Kerjo

Play Music =


0 Comments