Lirik Lagu Ndx - Terminal Giwangan

Lirik Lagu Ndx - Terminal Giwangan

Rasane ora karuan neng ati loro tenan
Cinta matiku tok anggep dolanan

Biasane jam semene wis ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal jedul neng ngarepku
Nangging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambar, tok nggo istirahat
Rasane ora karuan ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggap dolanan

Pengen opo tak turuti
Le ku nglembur telung wengi
Dudu kui, maksudku mbokyo ngerteni

Lungguh nyenuk neng ngarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kok leh nganyalke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah radiwoco 
Owalah dek anggepmu aku iki sopo
Bojomu dek aku iki bojomu
Neng opo jawabmu gawe aku tambah ngrestopo
sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambar, tok nggo istirahat
Rasane ora karuan ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggap dolanan

Pengen opo tak turuti
Le ku nglembur telung wengi
Dudu kui, maksudku mbokyo ngerteni

Rasane ora karuan neng ati loro tenan
Cinta matiku tok anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Le ku nglembur telung wengi
Dudu kui, maksudku mbokyo ngerteni

Play Music =


0 Comments