Lirik Lagu Ndx - Salah Kekancan

Lirik Lagu Ndx - Salah Kekancan

Mbien, pas seneng kita selalu bersama ( cie ciee.. )
Saiki, aku susah, due masalah, koe do nandi ? ( kasih tau enggak ya.. )
Aku ki ora pilih-pilih konco kok
Mungkin iki mung mergo salah kekancan
Yowislah nek ngono, tak tirmak-trimakke wae

Ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
Nem pitu wolu sakjane aku nesu
Ngurusi dapuranmu sik gaweane ngecu
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo
Nek udu karo konco naliko atimu loro
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu
Tep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

Aku ora ngriro ngene dadine
Kekancane kok bubrah akhire
Opo ngeneki caramu
Opo iki balesanmu

Saiki aku ngerti
Kekancanmu ora cengli
Koyo radue ati koe ngapusi sakitnya tuh disini
Wis ndang minggato kono, nek musuh rupo konco
Nek butuh koe moro nek ra butuh koe lungo ninggal konco

Saiki kurang opo, aku dadi koncomu
Wis tak iklaske koe, nganti nikung bojoku
Dikei ati e malah ngrogoh rempelo
Wis tak gawe meneng koe tetep tak anggep konco

Mbien konco ngguyu kok dadi konco asu
Mbien konco susah saiki dadi bubrah
Sakkarep atimu tak adohi dapuranmu
Saiki tak ikhlaske koe modar yo sakkarepmu

Aku ora ngriro ngene dadine
Kekancane kok bubrah akhire
Opo ngeneki caramu
Opo iki balesanmu

Saiki aku ngerti
Kekancanmu ora cengli
Koyo radue ati koe ngapusi sakitnya tuh disini
Wis ndang minggato kono, nek musuh rupo konco
Nek butuh koe moro nek ra butuh koe lungo ninggal konco ( 2x )

Play Music =

0 Comments