Lirik Lagu Ndx - Meteng Asmoro


Bro.. kasus.. ( kasus opo )
Women bro, luput e ( la kok iso ? )
Wis rasah melu melu koe, menengo

Oh? ya sudah, padahal aku wis tau lo ( weh tenane ? )
Yo tenan ( wedyan podo )
Saiki pie saiki ? ( tos tos tos )

Pancen ciloko yen awake dewe keno goda
Saiki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong lio
Mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani, rekono setengah mati

Pancen soyo mumet ( mumet ) 
Mikir kahanan saiki,
Nyawang bocah wadon kok soyo nggateli
Nganggo rok neng duwur dengkul
Raine kok kebak dempul
Marai utek mumbul dadi do pingin nyamul

Opo meneh nyawang bocah sing podo yang yangan
Boncengan nggetapret nganti ora iso nahan ( waiki )
Nganti ditumpaki, neng jero wangledang ( aahh )
Do ra iso mikir tekone rakalap tenan ( wuedan )

Opo koyo ngono, sing podo dikarepke
Tingkah polah bocahe gur manut wudele dewe ( ngeyel )
Opo radipikir ( mbuh ) , opo resikone ( karepmu )
Nek wis kebablasen ugo rekoso uripe

Pancen ciloko yen awake dewe keno goda
Saiki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong lio
Mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani, rekono setengah mati

Rungokno rasakno opo sing tak kondo heh konco-konco
Rasah podo mbungahi mergo uripmu radowo ning donyo
Wadon kui yoramesti iso gawe seneng ati
Yen koe raiso ngerteni nahan nafsu ning ati

Mulo podo dipikir koe rasah podo cenanangan
Waton golek wedokan, terus langsung mbok pangan
Mengko ajur uripmu, mergo tingkah polahmu
Yen ra becik ojo tumindah mengko ndak rusak berangas nasibmu

Tresno kui ora kudu nindakke hal sing saru
Manut sahan bisu, omongane mbok gugu
Koe kudu reti koe kui menungso udu pabu
Ora waton numpaki wedokan sik ramutu

Pancen ciloko yen awake dewe keno goda
Saiki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong lio
Mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani, rekono setengah mati

Saiki rasakno nek bojomu meteng ndisik ( kapok )
Pendak dino batokmu kui mbok isik-isik
Mumet mikir pie, le ngurupi wedokanmu
Opo bojomu gur arep mbok pakani watu ? ( atos )

Mulo yen tumindak ora waton serem
Dijak tumindak kentu, koe waton gelem ( ah ah ah )
Saiki mumet ndasmu mergo tumindakmu dewe
Ora ngiro yen sing tok tumpaki kui keple

Modar ora koe le
Nek wis kahanane ngene ( karepmu )
Kudu ngampet isin karo tonggo teparone ( modyarr )
Dadi buyer sirahe ( mumet ) Nompo kasunyatane
Bayi sik neng jero weteng kui koe bapakne

Pancen ciloko yen awake dewe keno godo
Saiki rasakno uripmu kui nelongso, makani, anake wonge lio ( hihihi )

Pancen ciloko yen awake dewe keno goda
Saiki rasakno uripmu nelongso, makani anake wong lio
Mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
Yen tumindak kui ora waton wani, rekono setengah mati ( 3x  )

Play Music =

0 Comments