Lirik Lagu Ndx - Kesandung Masa Lalu

Lirik Lagu Ndx - Kesandung Masa Lalu

Wis lilakno aku kangmas
Wis cukup lalekno
Tresno iki ora bakal biso tak baleni dadi siji

Aku kesandung, masa lalu
Ceritane aku lan sliramu
Neng karang anyar iki koe mblenjani janji

Opo ora eleng mbien koe karo aku
Ngukir tresno sakgedene Gunung Lawu
Separuh raga iki mung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenal ning masalalu

Alun-alun karanganyar sing dadi seksine tresno
Nalikane tok ucapke sumpah janji tekan mati
Siji-sijine mung riko mboten enten sing liane
Roso loro ati iki cukup tak rasakke dewe

Ngenes batenku loro atiku
Mesakno aku mesakno aku
Aku kesandung, masa lalu
Ceritane aku lan sliramu
Neng karang anyar iki koe mblenjani janji

Opo ora eleng mbien koe karo aku
Ngukir tresno sakgedene Gunung Lawu
Separuh raga iki mung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenal ning masalalu

Mantep mlayu kesandung watu kokyo tego ninggal aku
Koe gandeng priyo blewu cukup mesem emot nesu
Rumangsamu aku kuat nahan luka paling berat
Ati muntap pengen ndupak bojomu tak gawe wafat

Kembalilah sayang aku ingin dukuk dipelaminan
Aku dan kamu menjadi kita jangan samppapi ada orang ketiga

Aku kesandung, masa lalu
Ceritane aku lan sliramu
Neng karang anyar iki koe mblenjani janji

Masa lalu kita begitu sangat indahnya
Kita ucap janji suci sehidupp semati
Tapi maafkanlah sayang juakhiri cerita kita
Kenanglah aku dihatimu selamanya jadi masalalu

Opo ora eleng mbien koe karo aku
Ngukir tresno sakgedene Gunung Lawu
Separuh raga iki mung kanggo awakmu
Cerito iki bakal tak kenal ning masalalu   ( 2x )

Play Music


0 Comments