Lirik Lagu Ndx - Ditinggal Rabi

Lirik Lagu Ndx - Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro
Nyawang koe, rabi ro wong lio
Nangis getih eluh ku
Remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku

Opo iki wis dalane
Kudu pisah kelangan tresnone
Kudu kuat atiku 
Kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo koe lali, karo sumpah janjimu
Mbien bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene koe tego, medot tali asmoro
Rabi karo wong lio mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang koe, rabi ro wong lio
Nangis getih eluh ku
Remuk ajur rosoku
Koe tego ninggal aku

Opo iki wis dalane
Kudu pisah kelangan tresnone
Kudu kuat atiku
Kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo koe lali, karo sumpah janjimu
Mbien bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene koe tego, medot tali asmoro
Rabi karo wong lio mblenjani tresnoku nelongso

Mbien tak tandur pari, tukule suket teki
Wis kadung tak pacari, malah ditinggal rabi
Koe tego ngelarani mlenjadi janji suci
Neng solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Dek opo koe lali, karo sumpah janjimu
Mbien bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene koe tego, medot tali asmoro
Rabi karo wong lio mblenjani tresnoku nelongso ( 2x )

Play Music =

0 Comments