Lirik Lagu Ndx - Bojoku Ketikung


Lirik Lagu Ndx - Bojoku Ketikung


Jangan opo, jangan kangkung
Tempe opo, tempe koroNgopo kok bingong, bojoku ditikong
Popo po ora, aku ra popo

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung, bojone koncone dewe

Heee koe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe 
Ora mikir koncone tumindak sak penake
Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah manaku tau
Seakan kau arjuna pada engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok koe iso tego
Opo ono salah ku teros koe nikong
Aku opo putut ajarno .po aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
Pancen koe konyol ning utekmu kok protol 
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam mana sangup bertahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi ko baj****an

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

Yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)

0 Comments