Lirik Lagu Ndx - Bojoku Digondol Bojone

Lirik Lagu Ndx - Bojoku Digondol Bojone

Aduh.. Ciloko ndan.. ( piee )
Gawat, ( opone )
Darurat ( weloh )
Iki masalah atie ( ooo ngono )
Wis wis wis cukup aku wae sik ngerasakke ( weh pie to )
Pokokmen iki ciloko, nggo aku

Hello Goyang ro aku wae yo !
Mangkat..!

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyangka wae

Due pacar, kok malah mumet ndase
Ora ana kabare, ora jelas lungane
Bojoku di gondol Bojone

Due bojo kowe, gor gawe awak semble

Aku kudu piye, yen ngene kahanan ne
Di turuti ora ngerti, kok malah mbagi ati
Gawe aku frustasi, marai pengen mati

Tor aku iyo wegah nek kudu terus ngalah

Ndelok kowe polah, marai urip dadi bubrah
Mbok yo mikir sitek, kurang apa awak ku
Mbok gawe aku sutek,mergo tekon ala mu

Aku uwes sabar, nganti ngelus dada

Nek gur pengen bubar, aku yo sumongga
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
Sek pas ra tau, ngerteni apa karep ku


Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyangka wae

Due pacar, kok malah mumet ndase
Ora ana kabare, ora jelas lungane
Bojoku di gondol Bojone

Roso kaget roso muntap, nyawang kowe demenan
Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
Kelingan janji janji mu, jebule ora mutu
Kok ra due isin awak mu ngapusi aku

Apa mergo bojo anyarmu kui seng sugeh bondo

Nganti kowe sumeleh nesu ora kroso
Yen pancene dek e tak pilih, aku gor lilo
Nadyan roso loro teko, tetep ora tok rasakno

Mugo kabeh iso dadi kesenengan mu

Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
Pancen aku ora iso nyenengke kowe nganggo duit
Mergo dasare aku wong cilik sek urip e pait

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyangka wae

Due pacar, kok malah mumet ndase
Ora ana kabare, ora jelas lungane
Bojoku di gondol Bojone


Aku gor iso ndonga nggo apik e uripmu

Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
Anggep wae ra ana crito aku karo kowe
Senajan apa seng tok due wes tak olehke
Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Pikerno wae urusan dewe, bojo anyarmu
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
Mending aku sumeh, kowe wes heweh heweh
Ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
Aku iso oleh seng luweh apik seko kowe
Yo wes cukup semene aku karo awak mu
Mesake bojomu kae, gor mangan turahanku

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule gur pabu

Aku ora nyangka wae

Due pacar, kok malah mumet ndase
Ora ana kabare, ora jelas lungane
Bojoku di gondol Bojone

Play Music =