Lirik Lagu Bravesboy - Rumongso

Lirik Lagu Bravesboy - Rumongso

Opo kowe ra ngrumangsani 
Coba kowe isa ngerteni
Opo sing tau tok lakoni
Marai gela nglarani ati

Esuk awan sore bengi
Kanggo sliramu kabeh tak lakoni
Nanging kowe malah mblenjani
Laraku iki kepathi-pathi

Nanging aku isih iso ngapurani
Ning rasa tresna iki ora bakal bali

Senajan kowe ra krasa
Ati iki wis kebacut gela
Wis tok gawe lara 
Coba kowe sing rumongso
Tresnamu ora bakal tak tampa
Golek o sing liya

Esuk awan sore bengi
Kanggo sliramu kabeh tak lakoni
Nanging kowe malah mblenjani
Laraku iki kepathi-pathi

Nanging aku isih iso ngapurani

Ning rasa tresna iki ora bakal bali

Senajan kowe ra krasa

Ati iki wis kebacut gela
Wis tok gawe lara 
Coba kowe sing rumongso
Tresnamu ora bakal tak tampa
Golek o sing liya                       (2x)



0 Comments