Lirik Lagu Bravesboy - Suwe Ora Jamu ( cover )


Lirik Lagu Bravesboy - Suwe Ora Jamu ( cover )

Suwe.. ora jamu, jamu godong telo.
Suwe ora ketemu, ketemu pisan ojo gawe gelo..  ( 2x )

Suwe ora jamu, jamu godong telo.
Suwe ora ketemu, ketemu pisan ojo gawe gelo..  ( 2x )

Suwe ora jamu, jamu godong telo.
Suwe ora ketemu, ketemu pisan ojo gawe gelo..  ( 2x )

Putar lagu : Reverbnation

0 Comments