Lirik Lagu NDX A.K.A Bojoku Ketikung

Sayang... opo koe krungu..
Jerite atiku, mengharap engkau kembali 
Sayang.. nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Wes tak coba nglalake jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi
Isih tresno sliramu duh Pepujaneng ati
Nanging koe ora reti koe sing tak wanti wanti
malah jengbul saiki, koe mblenjani janji 
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresnoku demi lanangan lio
yo wis ora popo insyaallah aku iso
Lilo..

Meh sambat kalih sinten...
Yen sampun mekaten, merana uripku...
Aku welasno nyimas, aku mesakno aku...
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang... nganti memutih rambutku
Ra bakal, luntur tresnaku
Hari demi hari, uwis tak lewati
Yen pancen dalane, kudu kuwat ati
Ibaratke sego, uwis dadi bubur
Nanging tresno iki, ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane, sik iso dadi penggantimu
Gur tanggung awakmu, sik cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku...
Aku welasno nyimas, aku mesakno aku...
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..nganti memutih rambutku
Ra bakal, luntur tresnaku..

Sayang opo krungu, tangise atiku
Mengharap koe bali, neng jero ati iki
Nganti rambutku putih , tangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali, ngelakoni tresno suci 

Aku marang sliramu..
Dongaku neng atiku, aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu.. cintaku tetap abadi selamanya sampai akhir hayat ini...

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku...
Aku melasno nyimas, aku mesakno aku...
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayaang... opo koe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang..nganti memutih rambutku
Ra bakal, luntur tresnoku

Percoyo omong pepujamu...
Cintaku... tetap abadi...

0 Comments